VELKOMMEN TIL ALOELIVING.DK

Aloeliving.dk er en separat del af min virksomhed hos 
Reflex & Massage
Aloeliving.dk har en fantastisk samarbejdspartner Forever Living Products, der producerer lækre produkter for sundhed, skincare og kosttilskud.
Hoved ingrediensen i produkterne er fra planten Aloe Vera i en 1. klasses kvalitet, som Forever Living Products selv tager hele ansvaret for fra dyrkning, forarbejdning, transport, opbevaring og miljø.
Aloe Vera planten er en super plante og har naturligt helende egenskaber.
Aloe Vera virker blandt andet helende på huden og er derfor effektiv mod brandsår, insektstik og hudafskrabninger, men virker også effektivt mod psoriasis, eksem og andre hudlidelser. Aloe vera virker derudover blødgørende på huden, og effekten er beroligende, smertelindrende og kløestillende.
Mit eget favorit produkt er svært at vælge, men jeg er vild med Forever Aloe Berry Nectar 90,7% ren Aloe Vera, som jeg drikker et shot af hver morgen for min hud, hår, negle, blodomløb, knogler og fordøjelse.
Aloe vera-drik med C-vitamin – plejer kroppen både indvendigt og udvendigt
Den naturlige Aloe Vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe Vera af højeste kvalitet, høstet, når den er perfekt moden. Den indeholder også C-vitamin og i miljøvenlig emballage.
Til hvem?
Forever Aloe Vera Gel™ er velegnet til alle, der ønsker at indføre en ny vane i hverdagen. Ekstra god til dig, der gerne vil holde dig sund og rask, idet drikken indeholder C-vitamin, der blandt andet bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Hvad angår Aloe Vera, har den været anvendt af mennesker over hele verden siden tidernes morgen. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe Vera og er nysgerrig på at prøve hvad den kan gøre for dig?
Du er i godt selskab. Forever Aloe Berry Nectar™ er allerede elsket af millioner af mennesker over hele verden.
Du kan handle via min hjemmeside Aloeliving.dk uden at registrere dig som fast kunde eller ved et besøg i klinikkens åbningstid på Ordrupvej, Charlottenlund.
Du har altid 90 dages returret på alle produkter, også selv om du har prøvet produktet!

_____________________

Vil du handle flere gange og være fordelskunde hos Aloeliving.dk med rabat?

Handler du via nedenstående link, vil du blive bedt om at registrere dig.
For din registrering får du på dine fremtidige køb 5% i rabat på alle varer.

Vil du være en del at mit team?

Har du drømme om at blive selvstændig eller bare et ønske om en ekstra indtægt og give dig selv mere luft i din økonomi?
At blive Forever Business Owner (FBO) er en unik mulighed. Du bliver din egen chef og bestemmer selv om du vil arbejde fuldtid, deltid eller i fritiden
– alt efter hvor meget ekstra du ønsker at tjene om måneden.
Det kan være at du er studerende og mangler et studiejob?  Det kan være at du har et fuldtidsjob, men mangler f.eks. 3.000 kr. ekstra i måneden, så du kan spare op til en rejse med familien?
Eller det kan være at du vil arbejde fuldtid med Forever, kvalificere dig til gratis rejser rundt omkring i hele verden og tjene et meget større beløb om måneden? Alle muligheder er der, og den ene udelukker ikke den anden.
Der er ingen øvre grænse for indtjening – Det er dig der sætter niveauet.
Du vil blive en del af et fantastisk team fyldt med positive mennesker. Du vil ikke stå alene, selvom du er selvstændig. Du får 100 % oplæring, og jeg vil altid stå klar til at hjælpe dig.

Kontakt mig for en uforpligtende kaffedate, hvor vi kan finde ud af om vi skal arbejde sammen i et team og hvad du kan forvente.
Mobil : 42995100
Mail: foreverjartved@gmail.com
Jeg vil glæde mig til at høre fra dig

Mette ♥