Hvad er Cupping?

Cupping er en behandlingsform med faste eller bløde sugekopper. En behandling med sugekopper fremmer blodtilførslen for dine muskler og hjælper dine muskler med at slappe af, derudover kan de hjælpe med at styrke dit immunforsvar.

Sugekopperne skaber et vakuum, der virker som dybdegående massage. Cupping løsner bindevævet omkring muskulaturen, som kan være en stor årsag til spændte og ømme muskler.

Cupping er endvidere et super værktøj til hurtigere restitution i forbindelse med ekstrem sportudøvelse over længere tid og ved stævner.

Jeg giver ofte Cupping i forbindelse med Fysiurgisk Massage – spørg ved din næste behandling

Hvad er cupping effektiv til?

Cupping kan anvendes mod mange problemstillinger i bevægeapparatet på hele kroppen. Cupping og sugekopperne fremmer dit kredsløb, fjerner affaldsstoffer, fremskynder healing og restitution.

De mest almindelige problemstillinger jeg bruger cupping til:

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Ledsmerter
  • Myoser i nakke og kraniekant
  • Spændinger i ryg
  • Stramme og spændte muskler
  • Sports udøvere

 

Hvordan foregår en cupping behandling?

En behandling med cupping varer i min 30 min. Først laver jeg en let massage for at opvarme de berørte områder, derefter placeres kopperne og skal sidde på huden i 7-12 min.

At få cupping er ikke smertefuldt, du vil mærke et lettere træk og en spænding. Efterfølgende kommer der røde mærker, disse er ikke farlige, blot et tegn på mængden af affaldsstoffer og stagnation af blod.

Når kopperne fjernes vil du herefter mærke en forløsning og mindre spænding. Mærkerne forsvinder efter 1-2 uger.

Jeg bruger ofte bløde silikone sugekopper i forbindelse med en massage behandling for at lette meget spændte muskler og myoser. Disse kopper sidder ikke fast, jeg bruger dem glidende med olie som redskab for at lave bedre blodgennemstrømning.

Ved bestilling af din næste massage behandling, så oplys gerne at du vil have Cupping behandling, så finder vi ud af hvad der passer til dig.

Reaktioner efter en cupping behandling

Der kan som ved alle behandlinger forekomme reaktioner, da der er blevet løsnet for ophobet affaldsstoffer.

Træthed, kuldeskær, ændret urin, hovepine, muskelømhed, svimmel, ændret afføringsmønster og lugt mm.

Dette forekommer ofte hvis du har væskemangel , derfor anbefaler jeg altid ro efter en behandling og indtagelse af væske efterfølgende

Giv dig selv en mulighed for at svæve!