Er du nysgerrig på at høre mere om et forløb?

Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Du kan se nedenfor de forløb jeg tilbyder.

FITAdvisor Mette Jartved

Hvad er en FitAdvisor?

Det er ikke altid nemt alene at finde vejen til den sunde livsstil – uanset om det handler om kampen mod kiloene eller vejen til et større velbefindende med masser af energi.

Jeg kan som FitAdvisor hjælpe dig!

En sund livsstil handler langt fra om kun at leve af salatblade, spelt og hård fysisk træning alle ugens dage.

Det er selvfølgelig helt ok, hvis du kan lide det sådan og har det godt med det, men mindre kan faktisk også gøre det – og vil for de fleste være langt sundere. 

Det handler nemlig i langt højere grad om at finde en balance. Både mellem alle de søde fristelser, hyggemaden, vinen og hverdagens mere sunde alternativer samt mellem tv, SoMe surfing og den aktive livsstil. 

Det er bare ikke altid så nemt at finde en balance. Det kræver ofte lidt ekstra overskud at finde sin vej helt alene. Nogen gange kan et fællesskab, en hjælpende hånd og en plan være det der får dig igang.

Om du er en ung studerende, forælder i småbørnsfamilie med en travl hverdag eller i overgangsalderen, så kan vi alle have brug for hjælp og en sparringspartner til at hjælpe os på sidelinjen til de bedre vaner og en lettere livsstil.

Jeg kan vejlede dig både med kost, den fysiske træning, gode kosttilskud til energi og større energiomsætning samt alt det mentale, der også ligger i at omlægge hele sin livsstil – og her er det, at jeg som din FitAdvisor kommer ind i billedet. 

Som FitAdvisor er jeg nemlig klar til at tage dig i hånden og følge dig godt på vej i din nye livsstil – fra de første spæde skridt, hvor du måske endnu bare tænker over at omlægge din livsstil, til du for alvor kaster dig ud i det og selvfølgelig også under hele processen.

Ved du at det ofte tager omkring 21 dage at få en ny vane ind under huden, eller at ændre en vane…

En FitAdvisor er nemlig ikke bare en coach, en personlig træner eller en, der sælger kosttilskud. En FitAdvisor er derimod en, der tager hånd om det hele på én gang og dermed viser dig vejen til din nye og sundere livsstil med mere energi.